Mar 13, 2009

hacking 1:mencari serial number on google

korang tahu nak cari cd key kat intenet..

it is a little trick that i use when find cd key wif google la...
hehehe
contohnye korang nak cr cd key tuk NERO...
first korang go to google la...
ak nasihatkan korang guna la google search engine yuk mengcari apa je maklumat kerna dia fast searching la...
heheh
nie apa yang ak penah wat research time dlu la..
heheh
assignment tuk present ak..
heheheh

kat google search engine korang ley cr cd key tuk apa je software yang korang nak...
heheheh

ak selalu guna taktik nie la..
heheh

contoh sofware yang memerlukan cd key ialah...
nero,photoshop dll..(korang pikir sendri la..)
nak cr nero punyer cd key ialah....

hehehhe


lu pikr la sendri....
hehhehe

tak la...
korang just taip nero 94FBR...
tuk pengetahuan korang 94FBR ialah part of a office 2000 pro cd key...
94FBR jugak part of a serial number...

i hope la korang ley senang nak cr cd key tuk sofware korang t...

selamat mencuba...

4 Comments:

  1. baidah zaini said...
    klu nk cri key y len
    code die 2 sme ke???
    cm ne nk tau code2 2??
    hah jawab jgn xjwb..
    hehehhe
    dwerty_weird(SYaFiq) said...
    byk la cara.... paling senang, korang contact member ak...

    surf kat internet, cari rea...
    or reverse engineering... nnt korang jumpe, request dri diorng....
    suma free... depa sendri yg wat keygen tu... wahahahaha...

    tip maut dari jay...
    ---Hamba Allah--- said...
    syafiq da bagitahu da..
    aku tak yah la bg ag..
    hahaha
    faud said...
    serials.ws

Post a Comment