Mar 13, 2009

korang tahu nak cari cd key kat intenet..

it is a little trick that i use when find cd key wif google la...
hehehe
contohnye korang nak cr cd key tuk NERO...
first korang go to google la...
ak nasihatkan korang guna la google search engine yuk mengcari apa je maklumat kerna dia fast searching la...
heheh
nie apa yang ak penah wat research time dlu la..
heheh
assignment tuk present ak..
heheheh

kat google search engine korang ley cr cd key tuk apa je software yang korang nak...
heheheh

ak selalu guna taktik nie la..
heheh

contoh sofware yang memerlukan cd key ialah...
nero,photoshop dll..(korang pikir sendri la..)
nak cr nero punyer cd key ialah....

hehehhe


lu pikr la sendri....
hehhehe

tak la...
korang just taip nero 94FBR...
tuk pengetahuan korang 94FBR ialah part of a office 2000 pro cd key...
94FBR jugak part of a serial number...

i hope la korang ley senang nak cr cd key tuk sofware korang t...

selamat mencuba...

;;