Oct 18, 2009

chat guna imo


jom chat guna guna imo..
sometime korang kat dlm lab..
or tempat yang takde ym messeger..
contohnye tempat yang aku berade nie..
ekeke
aku skrg dlm clazz kat lab cs1 kat sri laksamana kat uitm johor..
seperti biase mana ader ym mesengger..
sbb ader setenggah web site di block oleh pihak u..
huhuhuhu..
so ak ikut kata kwn ak iaitu halim...
dia yang suggest kat aku guna imo..
dgn imo korang ley wat vedio chat,berbual...

photo editing

salam...
aku kat sini ak nak kongsi satu laman web untuk korang edit gambar korang..
mayb da ramai tahu laman web nie..
aku tahu laman web piknik pun dari ex rumet ak 2 tahun lepas..
dlu penah try sekali..
but sekrg tgh borink teramat sgt so apa kata korang layan je..
nie sedikit contoh yang wat..
tak catik sangat pun..
but kalo korang wat tentu lebey cantikkan??


before

after



-selamat mencuba-





;;