Jun 7, 2010

tulisan terbalik

salam...

dah agak lama tak update blog...
okey sekarang saya nak bg satu barang ilmu baik...
korang mesti selalu tgk kat status kekwan dgn tulisan nie
hikhik

benda nie dah lama
tapi sori nie br ada ms nak update blog.. sbb sy skunk amat2 sibuk dgn kerjaya baru saya di cyberjaya..
apa2 pun thanksfor semua sbb sudi layan blog nie

tulisan sebenar
saya sayang mak dan abah saya di kampung

ditukar kepada
ƃundɯɐʞ ıp ɐʎɐs ɥɐqɐ uɐp ʞɐɯ ƃuɐʎɐs ɐʎɐs

then korang ley la letak status nie kat page korang or status kat ym korang..wink..

selamat mencuba..

sesiapa yang ingin kongsi apa2 ilmu tentang computer dgn saya ley terus hantar ke pada email saya iaitu
far10_lavigne@yahoo.com
tima kasih kerana setia dgn blog sy yang tak seberapa nei..
wink...

share is caring rite..???

4 Comments:

  1. Beyta said...
    camne nk buwat symbol ?

    -beyta-
    c0mpsis said...
    tu la pasal tak thu nak wat simbol..hikhik
    bukan en beyta dah bg kat sy laman web simbol..guna simbol situ..hikhik
    Beyta said...
    ehh ? sy plak ? mn ader.. ni sy tanyer awk kan... tipu lah awk x taw... xD
    c0mpsis said...
    sy tahu apa yang mr beyta tau.. yang lain sy tak tahu..wink
    mr beyta ag terror dr sy... wink
    linux boy katakan..wink

Post a Comment